Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

UCB Integrity Line е конфиденциален канал, който дава възможност за изпращане на сигнали относно етични проблеми и неправомерно поведение.

Глобален ангажимент на UCB е проявата на добросъвестност и почтеност във всяка една дейност. Ние се ангажираме да насърчаваме отворена комуникация на всички нива в организацията. UCB Integrity Line може да се използва за съобщаване на всякакви опасения или въпроси, свързани с компанията и нейните политики и практики, опасения относно незаконно поведение и всякакви други нарушения.

Сигнали до UCB Integrity Line може да се изпращат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието към специализиран външен контактен център или чрез анонимен уебсайт. UCB ще провери всеки един сигнал получен на UCB Integrity Line. Компанията се ангажира да запази поверителност и анонимност по отношение на получените сигнали, спазвайки местното законодателство. 

 

 

Забележка: Тази форма не е предназначена за поръчка на предписани медикаменти или съобщаване на информация, свързана с личното здравословно състояние или нежелани лекарствени реакции. В случай на такива събития, свържете се с локалния офис на UCB или екипът, отговорен за лекарствена безопасност, използвайки тези контакти: